Debreceni Egyetem | Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar

Események

19 dec
A féléves munka zárásaként „Szemeszterzáró gálakoncert”-et rendez a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Könnyűzenei Intézete.
12 dec
Igazi karácsonyi programot kínál a „GRINCS (Ami nincs?)” családi musical bemutatójával az oDEon Színház.
11 dec
Igazi karácsonyi programot kínál a „GRINCS (Ami nincs?)” családi musical bemutatójával az oDEon Színház.
07 dec
A Magyar Futball Napja alkalmából, a „Labdarúgás elmélete és gyakorlata" féléves kurzus zárásaként Kozma Mihály, az MLSZ UEFA futsal edzőképzés vezetője tart előadást.

FONTOS!

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere, Dr. Kásler Miklós a magyarországi felsőoktatási intézmények részére megküldött javaslata alapján a diplomaosztók hivatalos szakmai rendezvényeknek minősülnek.


Feliratkozás Debreceni Egyetem RSS csatornájára

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.