Hírek | Debreceni Egyetem

Hírek

05 máj
Ösztöndíj 2021
Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) Ösztöndíj
05 máj
Örömtánc az óvodában
Már több mint 145 ezren látták a Debreceni Egyetem Gyakorló Óvodájának Jerusalema örömtáncát a legnagyobb videómegosztó oldalon. A táncos kihíváshoz a hajdúböszörményi intézmény valamennyi munkatársai örömmel csatlakozott.
04 máj
GYGYK: bővülő nemzetközi kapcsolatok
Tíz ország részvételével idén angol nyelven rendezte meg a Különleges Bánásmód Nemzetközi Interdiszciplináris Konferenciát a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kara. Az online tanácskozás a kar nemzetköziesítésének egyik meghatározó állomása.
03 máj
Konferencia
VI. Különleges Bánásmód Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencia
26 ápr
OTDK
Sikeres szereplés az Országos Tudományos Diákköri Konferencián
14 ápr
ONLINE CONFERENCE
INVITATION TO THE 'VI. KÜLÖNLEGES BÁNÁSMÓD/VI.SPECIAL TREATMENT' CONFERENCE ( April 30.2021)
12 ápr
Könyvklub
Téma: Dániel András: A nyúlformájú kutya
11 ápr
Április 11.
Költészet napja
01 ápr
Húsvéti üdvözlet
Áldott Húsvéti Ünnepeket kíván a kar vezetése
31 már
Az Olvasó Hétre ajánljuk
Megjelent a Különleges Bánásmód folyóirat legújabb száma

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.