Hírek

19 júl
20.
2019. július 13-án tartották a főiskolán, az 1999-ben végzett óvodapedagógusok a 20. évfordulós találkozójukat
24 jún
Fontos
A tanulmányi osztály nyári nyitva tartása
18 jún
Látogatás
Oktatóink a Tamperei Egyetememen
18 jún
Konferencia
Moszkva - ECCE 2019
14 jún
„Világlétra” a diplomáig és tovább
Halmozottan hátrányos helyzetű és roma származású hallgatók felsőfokú tanulmányait, társadalmi felzárkózását segítette az a hároméves program, amely júliusban zárul le a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Karán.
11 jún
Kezdődnek a diplomaosztók - ÚJ
Az Általános Orvostudományi Kar június 14-i ünnepsége nyitotta a nyári diplomaosztók július 6-ig tartó sorát a Debreceni Egyetemen. Idén a 14 karon csaknem 3500 végzős veheti át a végzést igazoló oklevelet.
06 jún
3. Erasmus hét
2019. május 6. és 10. között, a 3. Erasmus Hétre öt török, 11 lengyel és négy nagyváradi magyar hallgató érkezett a GYGYK-ra.
06 jún
Határon túli együttműködés
Együttműködés indult el Szilágy, Máramaros és Szatmár megye szakembereivel
27 máj
Pályázat
Pályázat az 1956-os Forradalom és Szabadságharc emlékére
22 máj
Túra
Tokaji kirándulás

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ