FÜLHARMÓNIA 8. online hangverseny | Debreceni Egyetem

FÜLHARMÓNIA 8. online hangverseny

2021. május 07. - 10:00
Ari-Bencses Anikó: A muzsikus királyfi c. meséje és zongoradarabjai alapján

A FÜLHARMÓNIA hangversenyt nyolcadik alkalommal online mutatja be a Művészetnevelési, Sport és Egészségnevelési Tanszék Ének-zene szakmacsoportjának két oktatója, Barát-László Bernadett és Vasné Katona Adrienne. Kérem hallgassák meg az online gyermekhangversenyt, amely Ari-Bencses Anikó zongoratanár kiadványának hangzóanyagát jeleníti meg.

Szeretettel ajánljuk az együtthangzó  mese – zene – gyermekrajz komplexitását óvodásoknak, hallgatóknak, minden kisgyermekkel foglalkozó pedagógus kollégának.

„Úgy gondolom, a klasszikus zenét, a zongoramuzsikát, a mesével ötvözve a gyermekek számára vonzóbbá lehet tenni. Ennek jegyében vetettem papírra a Zongoramesék sorozatom első darabját, A muzsikus királyfit.” – fogalmazta meg a szerző.

A film a komplex művészeti nevelés sokszínűségét mutatja be a kisgyermekkori zenei nevelés lehetőségein keresztül.

A film IDE kattintva tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=Fm_3Ei5J8fI


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.