Hírek

26 feb
Párbeszéd a modellváltásról
Egyetemi vezetőkkel egyeztetett Stumpf István február 24-én a Debreceni Egyetemen. A modellváltásért felelős kormánybiztos szerint az átalakulás tovább erősítheti azokat a gazdasági és szervezeti folyamatokat, amelyek már elindultak a debreceni intézményben.
22 feb
ERASMUS
Online előadás - Spanyolország
20 feb
Télkergető - Farsang régen és ma...
Fánk, maszk, álarc, bál, felvonulás, kereplő, mulatság, busó, - talán még a legkisebbek is tudják, mi köti össze őket: a farsang. 
19 feb
Új képzés a sportos jövőért
Sportalapozó, mozgásfejlesztő óvodapedagógus szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzési szak létrehozásáról írt alá együttműködési megállapodást a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kara az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvánnyal. Egy új oktatópályát is építenének a kar területén.
15 feb
Konferencia felhívás
“Spinning the Sticky Threads of Childhood Memories: From Cold War to Anthropocene”
28 jan
A Debreceni Egyetem Tehetséggondozó Programjának felhívása
A Debreceni Egyetemen belül működő DETEP a hallgatók tehetséggondozásának egyik legfontosabb színtere.
25 jan
Online folytatódik a tanév
Egy hét múlva, február 1-én regisztrációs héttel kezdődik a 2020/21-es tanév második féléve a Debreceni Egyetemen. A tanítás a vizsgaidőszakot követően távolléti oktatás formájában folytatódik.
21 jan
Köszöntő a Magyar Kultúra Napjára
"A Himnusz regényes története"
15 jan
Új szakirány indul karunkon
Új -értelmileg akadályozottak pedagógiája szakirányú továbbképzési szak indul gyógypedagógusok számára
11 jan
Online kiállítás
Rajzolás, festés, kézimunka

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.