Hírek

20 nov
Felhívás végzős hallgatóknak
Ebben a szemeszterben is lehet pályázni a Kiváló szakdolgozat és Kiváló diplomamunka címre
19 nov
Ösztöndíjátadó ünnepség a GYGYK-n
2020. november 3-án 11. alkalommal került sor a Dr. Kovács György Ösztöndíj és a Kertész László Ösztöndíj átadására
19 nov
A Debreceni Egyetem új doktorai
A koronavírus járvány miatt idén elmarad az őszi doktor- és díszdoktoravató ünnepség, amely minden évben a novemberi Magyar Tudomány Ünnepe programsorozat záróeseménye a Debreceni Egyetemen. Cikkünkben ismertetjük a doktori fokozatot szerzők névsorát.
17 nov
Online TDK a Debreceni Egyetemen
Magyar és külföldi hallgatók részvételével idén online rendezte meg hagyományos Tudományos Diákköri Konferenciáját (TDK) a Debreceni Egyetem. A legjobbak jövőre részt vehetnek az országos megmérettetésen is.
13 nov
Ösztöndíj
NEMZETI FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJ NYERTESEI
13 nov
TDK forduló a Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Karon
A tavasszal megtartandó, XXXV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia kari fordulóját november 11-én rendezték – a rendkívüli helyzetre való tekinte
11 nov
Ösztöndíjak fiatal kutatóknak
Ifjú kutatókat díjaztak a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar tudomány napi rendezvényén. Idén három oktató kapta meg a GYGYK kutatói ösztöndíját.
08 nov
Konferencia
A beszédfolyamatosság zavarai Új eredmények a kutatásban – új módszerek a diagnosztikában és a terápiában
02 nov
Gyermekkori emlékeink nyomában
A hidegháború és a szocializmus gyermekkori emlékeinek kutatásába kezd egy nemzetközi projekt keretében a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kara. A programban bevont ötven szakember a vasfüggöny mögötti gyermekévek sajátosságait és azok hatásait kívánják feltárni.
26 okt
A Tudomány Napja
Idén is megrendezésre kerül a Tudomány Napja

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.