Hírek | Debreceni Egyetem

Hírek

07 júl
Megerősített olasz egyetemi együttműködés
A Gyermeknevelési Tanszék oktatói Erasmus program keretében egy hetes szakmai látogatáson voltak Reggio Emiliaban
05 júl
Diplomaosztó ünnepség
A Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar 2022. július 2-án tartotta diplomaosztó ünnepi ülését a Debreceni Egyetem Díszudvarán.
04 júl
GYGYK – diplomaosztó a beregszászi hallgatókkal
Gyógypedagógusok, óvoda- és szociálpedagógusok, csecsemő- és kisgyermeknevelők, valamint romológusok vették át diplomájukat szombaton a Debreceni Egyetem Főépületének Díszudvarán. Ezúttal a Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar beregszászi kihelyezett szociálpedagógia alapszakán végzett hallgatók is itt kapták meg oklevelüket.
30 jún
Különleges bánásmód
Megjelent a Különleges Bánásmód Interdiszciplináris folyóirat legújabb, 2022. 8. (2.) száma.
27 jún
Nyomtatvány bolt
Figyelem!
22 jún
Mire jó az állatasszisztáció?
Kérdések és válaszok a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Karán induló állatasszisztált pedagógiai szakképzésről
22 jún
Túra
Lippai Balázs Roma Szakkollégium hallgatói a Lippai klub keretében 2022.06.16-án a Tisza-tó körül kerékpártúrát tettek.
17 jún
Gyermekirodalomról felnőtteknek
A szeptemberben induló gyermek- és ifjúsági irodalmi szakember szakirányú továbbképzésről tartott könyvbemutatóval egybekötött tájékoztatót csütörtökön a Pagony Könyvesboltban a Debreceni Egyetem (DE) Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar Kommunikáció, Irodalom, Dráma (KID) Tanszéke a Bölcsészettudományi Kar Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézetével közösen.
17 jún
Ösztöndíj 2022/2023. évre
Pályázat a nemzeti felsőoktatási ösztöndíj elnyerésére
15 jún
Figyelem! ALKALMASSÁGI 2022
Alkalmassági vizsga 2022

Oldalak

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.