Hírek

16 jún
Debreceni professzor megbízása
A Magyar Telekom Nyrt. a vállalat Felügyelőbizottsága és Audit Bizottsága elnökévé nevezte ki 2020. június 10-ei hatállyal Borbély Attilát, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar Sportgazdasági és -menedzsment Intézet egyetemi tanárát.
15 jún
ZÁRJUK KÖZÖSEN A TANÉVET!
ZÁRJUK KÖZÖSEN A TANÉVET!
28 máj
Díjazott hidrobiológiai kutatás
Az ivadékokban több toxikus fém halmozódik fel, mint az idősebb halakban – állapították meg a Debreceni Egyetem szakemberei. A kutatócsoport a publikációért a Magyar Hidrológiai Társaság és az Országos Vízügyi Főigazgatóság által alapított Vitális Sándor Szakirodalmi Nívódíjban részesült.
15 máj
Tanárok, szülők új szerepben
A járványügyi veszélyhelyzet a szülőket és pedagógusokat egyaránt új útra kényszerítette. A digitális térben ajánlanak fejlesztéseket a fiatalabb korosztálynak, itt kell megtartaniuk tanóráikat és számon kérni a tanultakat. A tapasztalatok feldolgozása hamarosan megkezdődik.
12 máj
Lehetőség hallgatóknak
Elindult a NATO pályakezdő fiatal szakértőknek szóló programja az ún. "Young Professionals Programme" (YPP)
06 máj
Felhívás végzős hallgatóknak
Ebben az évben is lehet pályázni a Kiváló szakdolgozat címre.
21 ápr
FRISS! Oklevél kiadásával kapcsolatos információk
Tisztelt egykori és jelenlegi Hallgatóink!
20 ápr
TDK
OTDK információk
08 ápr
TÁJÉKOZTATÁS
Értesítjük a Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar volt és jelenlegi hallgatóit
06 ápr
Rektori utasítás
A Debreceni Egyetem tanulmányi és vizsgaszabályzatának sajátos szabályairól veszélyhelyzetben

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.