Hírek | Debreceni Egyetem

Hírek

16 már
Kitüntetések a nemzeti ünnepen
A Debreceni Egyetem több kiváló oktatója és munkatársa részesült elismerésben a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából. A legmagasabb állami kitüntetéseket Magyarország köztársasági elnöke adományozza. A járványhelyzet miatt a most odaítélt kitüntetéseket csak később vehetik át a díjazottak.
14 már
Március 15.
Hallgatók megemlékezése...
09 már
Járványügyi tájákoztató
Információk a Járványügyi helyzet kezeléséről a karon
09 már
Könyvklub
Janne Teller: Semmi
08 már
Erasmus
Erasmus program a GYGYK hallgatói számára
08 már
Erasmus előadás
Rabia Ünal (Samsun University) Erasmus hallgató (GYGYK) országbemutató előadása és kvízkérdések Törökországról
05 már
Mobilitás a járvány idején
A járványügyi helyzetben is tanulhatnak külföldön a hallgatók, illetve szakmai gyakorlatot is szerezhetnek a mobilitás révén. Meghirdették a 2021-2022-es tanévre vonatkozó Erasmus+ pályázatait, az Európai Unió tagállamai mellett összesen 33 ország vesz részt a programban.
26 feb
Párbeszéd a modellváltásról
Egyetemi vezetőkkel egyeztetett Stumpf István február 24-én a Debreceni Egyetemen. A modellváltásért felelős kormánybiztos szerint az átalakulás tovább erősítheti azokat a gazdasági és szervezeti folyamatokat, amelyek már elindultak a debreceni intézményben.
22 feb
ERASMUS
Online előadás - Spanyolország
20 feb
Télkergető - Farsang régen és ma...
Fánk, maszk, álarc, bál, felvonulás, kereplő, mulatság, busó, - talán még a legkisebbek is tudják, mi köti össze őket: a farsang. 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.