Járványügyi információk / Járványügyi Team | Debreceni Egyetem

Járványügyi információk / Járványügyi Team

INFORMÁCIÓK

 

Intézkedési terv
A járványügyi helyzetre vonatkozó házirend
Tájékoztató külföldi Hallgatóknak

 

Változások 2021.03.05.

A 2021. március 5-én megjelent 104/2021. (III.5.) Kormányrendelet alapján a felsőoktatásban nincs nagy változás, az oktatás digitális formában folytatódik.
2021. március 8. napjától A HALLGATÓK SZEMÉLYES ÜGYINTÉZÉSE 2021. április 7-ig SZÜNETEL, kizárólag telefonon, illetve online tudnak intézkedni.
Amennyiben valaki saját vagy más okán karanténba kerül, továbbra is kötelező haladéktalanul jelezni Dr. Nagy Éva részére, a   címre!

Jó egészséget és további jó munkát kívánok!
Dr. Gortka-Rákó Erzsébet, dékán

 

Kari Járványügyi Team alakult a karon

Tájékoztatom, hogy a Karon Járványügyi Team működik, amelynek tagjai Dr. Nagy Éva dékáni hivatalvezető, Dr. Szabóné Túri Judit tanulmányi osztályvezető és Nagyné Krecz Andrea ügyintéző.
A járvánnyal kapcsolatos szabályokkal, Kérdésekkel, kérésekkel, kérem Dr. Nagy Éva dékáni hivatalvezetőt keressék a nagyevaa@unideb.hu e-mail címen!!!
Kérem továbbá, amennyiben bármilyen okból önkéntes házi karanténba vagy hatósági karanténba kerülnek, esetleg pozitív COVID-19 teszteredménye lesz, HALADÉKTALANUL jelezzék ezen tényt szintén a nagyevaa@unideb.hu e-mail címen!
Ezúton is felhívom a figyelmüket arra, hogy az intézmény egész területén továbbra is KÖTELEZŐ az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése, valamint a kihelyezett kézfertőtlenítők használata!

Dr. Gortka-Rákó Erzsébet, dékán

 

Konzultációs rendel kapcsolatos információk

A 2020/2021-es tanév második félévének konzultációs rendje online formában fog megvalósulni. (A beosztás itt elérhető) A konzultációs beosztásban szereplő időpontokhoz rendelt tanórák valós időben lesznek megtartva, tehát pl. a 8:00-12:00-ig kiírt tárgy az előre megadott platformon, (A konzultációs beosztásban szereplő linken elérhető) ebben az időintervallumban kerül megtartásra. A konzultációs rendben szerepel majd az adott tárgyhoz tartozó, online kapcsolat linkje, kék színnel kiemelve. (természetszerűleg minden oktatóhoz külön felület tartozik.) Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen tanulmányozza a konzultációs beosztást, a félreértések elkerülése végett.
Javasoljuk, hogy az órához való csatlakozást a megadott időben tegyék meg, mert az oktatók, pontosan fogják az óráikat elkezdeni. A kurzusokhoz tartozó tananyagok (ppt, diasor, irodalom) az eLearning felületen lesznek elérhetőek, amelynek helyéről az adott oktató tájékoztatja a hallgatókat.
A félév végi vizsgáztatás rendjével kapcsolatban egyelőre nem tudunk egyértelmű választ adni, a járványhelyzet alakulásától tesszük függővé.
Amennyiben az oktatáshoz technikai segítségre lenne, szükségük a címen kérem jelezzék.
A jelenlegi rendkívüli oktatási helyzetből adódó lehetséges előrre nemlátható problémák miatt előrre is türelmüket kérjük.

Jó munkát kívánok!
Dr. Szerepi Sándor - Oktatási dékánhelyettes

Frissítés dátuma: 2021.03.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.