Kari Járványügyi Team

Kari Járványügyi Team alakult a karon

Tájékoztatom, hogy a Karon Járványügyi Team működik, amelynek tagjai Dr. Nagy Éva dékáni hivatalvezető, Dr. Szabóné Túri Judit tanulmányi osztályvezető és Nagyné Krecz Andrea ügyintéző.
A járvánnyal kapcsolatos szabályokkal, Kérdésekkel, kérésekkel, kérem Dr. Nagy Éva dékáni hivatalvezetőt keressék a nagyevaa@unideb.hu e-mail címen!!!
Kérem továbbá, amennyiben bármilyen okból önkéntes házi karanténba vagy hatósági karanténba kerülnek, esetleg pozitív COVID-19 teszteredménye lesz, HALADÉKTALANUL jelezzék ezen tényt szintén a nagyevaa@unideb.hu e-mail címen!
Ezúton is felhívom a figyelmüket arra, hogy az intézmény egész területén továbbra is KÖTELEZŐ az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése, valamint a kihelyezett kézfertőtlenítők használata!

Dr. Gortka-Rákó Erzsébet, dékán

Frissítés dátuma: 2020.09.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.