Konzultációs beosztás | Debreceni Egyetem

Konzultációs beosztás

Intézkedési terv
A járványügyi helyzetre vonatkozó házirend
Tájékoztató külföldi Hallgatóknak
Vírusinformációk / Járványügyi team

 

Kedves Hallgatók
A 2020/2021-es tanév második félévének konzultációs rendje online formában fog megvalósulni. A konzultációs beosztásban szereplő időpontokhoz rendelt tanórák valós időben lesznek megtartva, tehát pl. a 8:00-12:00-ig kiírt tárgy az előre megadott platformon, (A konzultációs beosztásban szereplő linken elérhető) ebben az időintervallumban kerül megtartásra. A konzultációs rendben szerepel majd az adott tárgyhoz tartozó, online kapcsolat linkje, kék színnel kiemelve. (természetszerűleg minden oktatóhoz külön felület tartozik.) Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen tanulmányozza a konzultációs beosztást, a félreértések elkerülése végett.
Javasoljuk, hogy az órához való csatlakozást a megadott időben tegyék meg, mert az oktatók, pontosan fogják az óráikat elkezdeni. A kurzusokhoz tartozó tananyagok (ppt, diasor, irodalom) az eLearning felületen lesznek elérhetőek, amelynek helyéről az adott oktató tájékoztatja a hallgatókat.
A félév végi vizsgáztatás rendjével kapcsolatban egyelőre nem tudunk egyértelmű választ adni, a járványhelyzet alakulásától tesszük függővé.
Amennyiben az oktatáshoz technikai segítségre lenne, szükségük a címen kérem jelezzék.
A jelenlegi rendkívüli oktatási helyzetből adódó lehetséges előrre nemlátható problémák miatt előrre is türelmüket kérjük.

Jó munkát kívánok!

Dr. Szerepi Sándor - Oktatási dékánhelyettes

 

 

Tisztelt Hallgató!
Kérem, szíveskedjen közvetlenül a konzultáció előtt is a beosztást megnézni, mert az órarendben változás is várható.

Frissítés dátuma: 2021.05.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.