Konzultációs rend2

Tisztelt hallgatóink!
Mint bizonyára Önök is tudják, az őszi szemesztert (így a levelezős és szakirányú konzultációt is) a tervek szerint jelenléti oktatási formában szeretnénk megvalósítani. Annak érdekében, hogy a fertőzésveszélyt a minimálisra csökkentsük két intézkedést vezetünk be. Egyrészt a kötelező távolságtartást igyekszünk a termek szellősebb beosztásával megvalósítani, másrészt arra kérjük Önöket, hogy amennyiben a konzultációt megelőző két héten belül olyan külföldi országban tartózkodtak, melyek sárga és vörös jelzéssel bírnak, és nem rendelkeznek aktuális negatív koronavírus teszttel, hogy a személyes jelenléttől ez alkalommal tekintsenek el. (Akiket ez az intézkedés érint, email-ben kapnak mindenről tájékoztatást.) Megértésüket előre is köszönjük!

Üdvözlettel: Szerepi Sándor mb. oktatási dékánhelyettes

 

Tisztelt hallgatónk! A még mindig fennálló járványügyi helyzetre való tekintettel mindenkit arra kérünk, hogy a konzultáció ideje alatt legyen szíves gondoskodni a szájat és orrot eltakaró maszkról! Köszönjük megértését!

A kar vezetése

 

Intézkedési terv

A járványügyi helyzetre vonatkozó házirend

Tájékoztató külföldi Hallgatóknak

 

 

Tisztelt Hallgató!
Kérem, szíveskedjen közvetlenül a konzultáció előtt is a beosztást megnézni, mert az órarendben változás is várható.

Frissítés dátuma: 2020.10.22.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.