Látogatás

2019. június 18. - 11:00
Oktatóink a Tamperei Egyetememen

Finnországi szakmai látogatáson volt Dr.Pálfi Sándor főiskolai tanár és Vargáné dr.Nagy Anikó főiskolai docens a Gyermeknevelési Tanszék kutatói a Tampere University Oktatás és Kultúra Karának Kora gyermekkori nevelés Szabályozási és gyakorlati kutatócsoportja meghívására (Faculty of Education and Culture and the Early Childhood Education Policy and Practice (ECEPP) research group at, Finland) 2019.május 27-28.
A mai modern finn óvodák látogatása után előadást tartottak a magyar gyermekközpontú óvodai nevelésről és bemutatták legfrissebb kutatási eredményeiket, melyek megjelenés folyamatában vannak egy nemzetközi folyóiratban.
A kölcsönösen érdekes konzultáció után hallgatói és oktatói Erasmus szerződés megkötésére is megfogalmazódott az igény.Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.