Tehetséggondozás | Debreceni Egyetem

Tehetséggondozás

A Debreceni Egyetem olyan tehetséggondozó programot működtet, amelynek célja, hogy elősegítse a hallgatókban rejlő tehetség kibontakozását, így a DE GYFK hallgatóinak is lehetősége van arra, hogy két lezárt szemeszter után bekapcsolódjanak a tehetséggondozó programba (ehhez minimum négyes átlag, vagy előzetes tudományos teljesítmények szükségesek). A hallgatók a DETEP-en belül konzulens tanáruk segítségével egyéni ütemezésű munkát végeznek.

A diplomájukhoz betétlapot kapnak, amely igazolja DETEP-tagságukat, illetve bizonyos tudományos teljesítmény felmutatása után havi ösztöndíj nyerhető el. Bővebb információkért keresse személyesen vagy emailben a kari DETEP-koordinátort.

Frissítés dátuma: 2019.01.11.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.