Dékáni köszöntő | Debreceni Egyetem

Dékáni köszöntő

 

Kedves Látogató!
Szeretettel köszöntöm, a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Karának honlapján.
Karunk a pedagógus és a társadalomtudományi képzési területen rendelkezik közel fél évszázados hagyománnyal, amiről a honlapon történő barangolásuk során személyesen is meggyőződhetnek. A pedagógus alapszakok szinte teljes spektruma megtalálható a képzési portfóliónkban, így a csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, gyógypedagógia alapszakok. Társadalomtudományi területen szociálpedagógusok, a bölcsészettudományok közül a romológusok képzését valósítjuk meg. Továbbtanulási lehetőséget a szociálpedagógia mester szak, illetve a pedagógus szakirányú továbbképzések széles köre biztosít az érdeklődők számára. Hallgatóinkat olyan értékálló és korszerű ismeretekkel vértezzük fel, amely alkalmassá teszi őket arra, hogy diplomájuk birtokában a köznevelés valamint a szociális szféra megannyi területén sikerrel érvényesüljenek és megtalálják a személyes önmegvalósítás útját.          
A Karon a befogadó felsőoktatási modell keretében törekszünk a hallgatók beilleszkedésének segítésére, a tehetséggondozásra, és a hátrányos helyzetből érkezők következetes támogatására. 
A Karon dolgozó oktatók magas színvonalú oktatási, kutatási tevékenysége jelent garanciát arra, hogy végzett hallgatóink az elméleti és gyakorlati tudás megszerzésével megállják a helyüket a munkaerőpiacon. A honlapunkon számos hasznos információ található a jelenlegi és végzett hallgatóink számára, továbbá reméljük, hogy az érdeklődő látogatókat is hamarosan a hallgatóink között köszönthetjük!

Dr. Gortka-Rákó Erzsébet - dékán

Frissítés dátuma: 2022.04.11.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.