Fesztivál

2018. április 16. - 13:45
VIII. Rotary futófesztivál

2018. március 5.-én részt vettünk a VIII. Rotary futófesztiválon A Lippai Balázs Roma szakkollégium nevébe „Lippaisok” csapatnéven 3 hallgató Czibere Péter, Nagy Péter és Sztempjén Krisztián és 2 oktató Szerdahelyi Zoltán és Biczó Gábor 5 fős csapatban teljesítette a maratoni távot.
A dolgozói csapat tagjai szintén 5 fős maratoni váltóban indultak.: Lukácsi Nóra, Gaál Blanka, Győrfiné Kövesi Györgyi, Kőnig-Görögh Dóra, Olvasztóné Balogh Zsuzsa. Ezen kívül 4 fő indult egyéni számokban a  Lippai Balázs Roma szakkollégium hallgatói közül:  Balogh Nikolett, Jánosi Anita, Oszlár Dóra és Tukacs Tímea.
Köszönjük a Kar részéről a nevezési díjak rendezésében nyújtott anyagi támogatást.
Köszönjük a részvételt mindenkinek és gratulálunk az eredményekhez!

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ