Pótfelvételi információk

2018. július 25. - 19:15
Pótfelvételi jelentkezési időszak: 2018. július 27-től augusztus 6-ig.

felvi.hu  https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=253&elj=18p

PÓTFELVÉTELI INFORMÁCIÓK

Pótfelvételi jelentkezést csak az nyújthat be, aki az általános felvételi eljárásban nem nyert felvételt, vagy egyáltalán nem nyújtott be jelentkezést 2018-ban. Jelentkezési időszak 2018. július 27-től augusztus 6-ig.
Csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus valamint nemzetiségi (cigány-roma) óvodapedagógus alapszakokon az alkalmassági vizsgát 2018. augusztus 21- én (kedden) 10 órától szervezzük.
E vizsgákra külön behívót az intézmény nem küld, a vizsga a Kar főépületében (DE-GYGYK 4220 Hajdúböszörmény, Désány I. u. 1-9.)  lesz lebonyolítva.  Ettől eltérő időpont biztosítására nincs lehetőségünk.
A vizsga napján a Tanulmányi  Osztályon való  regisztráció ( 9-10 óra között) után kezdheti meg a vizsgát.
Az alkalmassági vizsga díja 4.000 Ft, amely összeget a Debreceni Egyetem 10034002-00282871-es bankszámlára kell utalni.
A közlemény rovatba  beírandó: a jelentkező neve és 1E1L BP00 OFFI – GYGYK alkalmassági vizsgadíj
Az alkalmassági vizsgára hozza magával:
- személyi igazolványát
- óvodapedagógus szakra jelentkezés esetén torna felszerelést
- óvodapedagógus szakra jelentkezés esetén az ének-zenei alkalmassági vizsgára 10 tetszőlegesen választott magyar népdal, vagy műzenei szemelvény jegyzékét 
- az egészségügyi alkalmassági nyilatkozatot kitöltve (a felvi kérvénytárából letölthető)
- a vizsgadíj átutalását igazoló bizonylatot

Azoknak a jelentkezőknek, akik a 2018. évi felvételi eljárás során sikeres alkalmassági vizsgát tettek, az eredményét elfogadjuk, nem kell ismét vizsgázniuk.

Gyógypedagógia szakon az előírt alkalmassági vizsga a honlapunkról letölthető egészségügyi nyilatkozat felvi-re való feltöltésével történik.

Gyógyped eu alkalmassagi_lap.pdf


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ