Felhívás

2018. október 11. - 12:15
A Debreceni Egyetem Hatvani István Szakkollégiuma tehetségpontot szervez a böszörményi campuson

 

A Debreceni Egyetem Hatvani István Szakkollégiuma tehetségpontot szervez a böszörményi campuson (Hatvani István Szakkollégium Hajdúböszörményi Komplex Pedagógiai Tehetségpont). A tehetségpontban való részvétel szakkollégiumi tagságot jelent. A tehetségpont le fogja fedni a karon működő szakok egész spektrumát (koragyermekkori neveléssel kapcsolatos, gyógypedadógiai és szociálpedagógiai műhelyeket tervezünk). A diákok részt vesznek a szakmai programok szervezésében, és aktív alakítói lesznek a tehetségpont működésének. Támogatást és segítséget kapnak önálló publikációk megjelentetéséhez és kutatási munkájukhoz. A kutatói/publikációs feladatok nem csak egyénileg, hanem közösen is teljesíthetők.

Bővebb információért forduljanak a Hallgatói Tudományos Bizottság elnökéhez, Bocsi Veronikához személyesen vagy a email-címen.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ