ERASMUS | Debreceni Egyetem

ERASMUS


 

Szeretnél külföldön tölteni egy félévet vagy egy tanévet? Tapasztalatokat, felejthetetlen élményeket, barátokat szerezni, nyelvtudásodat, képességeidet fejleszteni, belekóstolni egy másik kultúrába, oktatási vagy munkakörnyezetbe? Végül egy magabiztos, céltudatos új emberként hazatérni?

ITT A NAGYSZERŰ ALKALOM, JELENTKEZZ A CAMPUS MUNDI PROGRAMRA, PÁLYÁZZ MOST !

A Campus Mundi Kiválósági Ösztöndíj Program pályázati felhívásai felsőoktatási hallgatók számára a 2017/18. tanévre A Tempus Közalapítvány a Campus Mundi – felsőoktatási mobilitási és nemzetköziesítési program keretében ösztöndíjpályázatot hirdet: 2017. június 1. és 2018. szeptember 30. között megvalósítható külföldi részképzés támogatására.

A 2017. tavaszi pályázati fordulóban 2017. június 1. és 2018. szeptember 30. között megvalósuló részképzésre, a 2017. őszi pályázati fordulóban 2018. január 1. és 2018. szeptember 30. között megvalósuló részképzésre lehet pályázni.
Beadási határidő: tavaszi forduló: 2017. március 30. (csütörtök) 23:00 óra
őszi forduló: 2017. szeptember 30. (szombat) 23:00 óra.

Részletes pályázati felhívás a Tempus Közalapítvány honlapján: http://www.tka.hu/palyazatok/4888/campus-mundi-osztondij-kulfoldi-reszkepzeshez

Pályázat beadás módja: kizárólag elektronikusan a www.scholarship.hu felületen.

SIKERES PÁLYÁZÁST KÍVÁNUNK!

Frissítés dátuma: 2022.03.22.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.