PÓTFELVÉTELI INFORMÁCIÓK

2019. július 30. - 08:30
Jelentkezési időszak 2019. július 29-től augusztus 7-ig.

Pótfelvételi jelentkezést csak az nyújthat be, aki az általános felvételi eljárásban nem nyert felvételt, vagy egyáltalán nem nyújtott be jelentkezést 2019-ben. Jelentkezési időszak 2019. július 29-től augusztus 7-ig.

Jelentkezni lehet:

Nappali tagozaton: gyógypedagógia, szociálpedagógia, csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus alap szakra

Levelező tagozaton: romológia, gyógypedagógia, szociálpedagógia, csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, nemzetiségi (cigány-roma) óvodapedagógus alap szakra valamint szociálpedagógia mester szakra.

Csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus valamint nemzetiségi (cigány-roma) óvodapedagógus alapszakokon az alkalmassági vizsgát 2019. augusztus 15- én (csütörtök) 9 órától szervezzük.
E vizsgákra külön behívót az intézmény nem küld, a vizsga a Kar főépületében (DE-GYGYK 4220 Hajdúböszörmény, Désány I. u. 1-9.) lesz lebonyolítva. Ettől eltérő időpont biztosítására nincs lehetőségünk.
A vizsga napján a Tanulmányi Osztályon való regisztráció ( 8-9 óra között) után kezdheti meg a vizsgát.
Az alkalmassági vizsga díja 4.000 Ft, amely összeget a Debreceni Egyetem 10034002-00282871-es bankszámlára kell utalni. A közlemény rovatba beírandó: a jelentkező neve és 1E1L BP00 OFFI – GYGYK alkalmassági vizsgadíj.
Az alkalmassági vizsgára hozza magával: 
- személyi igazolványát
- óvodapedagógus szakra jelentkezés esetén torna felszerelést
- óvodapedagógus szakra jelentkezés esetén az ének-zenei alkalmassági vizsgára 10 tetszőlegesen választott magyar népdal, vagy műzenei szemelvény jegyzékét 
- a vizsgadíj átutalását igazoló bizonylatot
Azoknak a jelentkezőknek, akik a 2019. évi felvételi eljárás során sikeres alkalmassági vizsgát tettek, az eredményét elfogadjuk, nem kell ismét vizsgázniuk.

Mesterképzésen a felvételi elbeszélgetés időpontja: 2019. augusztus 21. 9 óra.

Az elbeszélgetésre külön behívót az intézmény nem küld, a Kar főépületében (DE-GYGYK 4220 Hajdúböszörmény, Désány I. u. 1-9.) lesz lebonyolítva. Ettől eltérő időpont biztosítására nincs lehetőségünk.
 

A vizsga díja 4.000 Ft, amely összeget a Debreceni Egyetem 10034002-00282871-es bankszámlájára kell utalni. A közlemény rovatba  beírandó: A JELENTKEZŐ NEVE ÉS 1E2F BP00 OFFI/247 FELVÉTELI ELBESZÉLGETÉS. Az utalásról szóló bizonylatot a vizsgára hozza magával, és adja le a bizottságban.

Kérem, a felvételi elbeszélgetésre hozza magával:

  • személyi igazolványát
  • eredeti oklevelét + fénymásolatot róla
  • a vizsgadíj utalását igazoló bizonylatot
  • többletpontokat igazoló dokumentumokat + fénymásolatot róla

- Esélyegyenlőségi maximális pont: 5 pont

- fogyatékosság: 5 pont

- gyermekgondozás: 5 p ont

- hátrányos helyzet: 4 pont

- 1. nyelvvizsga / felsőfokú (C 1) komplex: 5 pont

- 2. nyelvvizsga / középfokú (B2) komplex: 5 pont

- intézményi TDK 1-3. hely: 5 pont

- OTDK 1-3. hely: 10 pont


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.