Erasmus Est

2019. december 03. - 21:15
Nagybánya, Hadad, Nagyvárad

Karunk másod és harmad évfolyamos óvodapedagógus szakos hallgatói szeptember 30. október 18-a között óvodapedagógusi terepgyakorlaton vettek részt, Nagybányán, Hadadon és Nagyváradon. Az elmúlt félévben Gyergyóalfaluban töltöttek el egy hét szakmai gyakorlatot.  A Nemzetközi Estek keretében számoltak be az érdeklődők számára óvodai gyakorlatuk tapasztalatairól, élményeikről.

Bemutatták a helyi magyar nyelvű óvodai csoportok sajátosságait, a helyi pedagógiai gyakorlatokat. A Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar, valamint a helyi intézmények együttműködésének köszönhetően lehetőségük nyílt arra, hogy a helyi oktatókkal, hallgatókkal és szakemberekkel közös eszmecserét folytassanak. Óvodai gyakorlatuk mellett, szabad idejüket is tartalmasan töltötték, megismerkedtek a helyi természeti és kulturális értékekkel. Az egy hét minden hallgató számára feltöltődést, barátságokat és sok tapasztalatot nyújtott.

Az előadások után megkóstolhatták az érdeklődők a helyi finomságokat. Jó hangulatú kötetlen beszélgetéssel és az élmények újra élésével fejeződött be az este. Tavasszal tovább folytatódik a terepgyakorlat.Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.