Kinevezés

2020. június 18. - 19:00
ELISMERÉS - BIZALOM - FELZÁRKÓZÁS

A Karunkon működő Lippai Balázs Roma szakkollégium munkájának elismerését is jelzi, hogy a Roma Szakkollégiumok Egyesülete megválasztotta új elnökét, Dr. Biczó Gábor egyetemi professzor személyében, Karunk Társadalomtudományi Tanszék vezetőjét, a Roma szakkollégium vezetőtanárát.
Vezetőségi munkatársai Juhász Éva, a debreceni görögkatolikus és Molnár Erzsébet, a nyíregyházi evangélikus roma szakkollégiumok vezetői.
Gratulálunk nekik és további eredményes munkát kívánunk nemes céljaik eléréséhez!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.