HALLGATÓI TÁJÉKOZTATÓ - friss!

2020. június 25. - 20:45
Tisztelt Végzős Hallgatók!

Örömmel vettük jelentkezésüket, hogy személyesen is szeretnének részt venni Alma Materük rendhagyó tanévzáró szenátusi ülésen. A Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar hallgatói számára 2020. július 11-én, szombaton, 17 órai kezdettel tartjuk a tanévzáró ünnepséget a Nagyerdei Stadionban.  A talárok és sapkák felvételére 15 órától karonként azonosító okmány leadása ellenében a HALL-ban lesz lehetőség. 16:30-ig mindenkinek el kell foglalnia a helyét a Stadionban a küzdőtéren, ellenkező esetben nem vehet részt az ünnepségen. A talárokat az ünnepséget követően, megóvott állapotban kell leadni a felvétel helyén a HALL-ban, legkésőbb 19 óráig.

A hozzátartozó belépése a meghívók felmutatásával lehetséges. Kérjük, annyi példányban hozzák magukkal, ahány családtag érkezik, a biztonsági személyzet ez alapján engedi be a lelátóra a vendégeket.

A Nagyerdei Stadion környékén korlátozott számban állnak rendelkezésre parkolóhelyek, ezért javasoljuk tömegközlekedési eszközök és/vagy taxi igénybe vételét.

Mindannyiunk egészsége érdekében kérjük, hogy az érvényben lévő biztonsági szabályokat szíveskedjenek betartani.

 

Kérjük, hogy jelentkezésüket a megváltozott időpont miatt, Lőrincz Anna számára (név, szak, vendégek létszáma megadásával)      E-mail címen Június 28-án 12.00-ig újra jelezni szíveskedjenek.

 

 

Hallgatói eskü szövege:

Magyar:

„Én, ………………. fogadom, / hogy Magyarország Alaptörvényéhez /

és a magyar nemzethez hű leszek. / Hivatásomhoz és az Alma Materhez / mindenkor méltó magatartást tanúsítok. / Minden erőmmel arra törekszem, /

hogy a Debreceni Egyetemen megszerzett tudás alkalmazásával /

hazám felvirágzását előmozdítsam.”

 

Angol:

"I, ..., / do solemnly swear /  that I will always /  behave according to /

 the principles / of my vocation / and my university.

I will try with / all my strength / to apply / the knowledge / I have gained / at University of Debrecen / to help / my country flourish.""


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.