Ösztöndíj 2021 | Debreceni Egyetem

Ösztöndíj 2021

2021. május 05. - 07:45
Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) Ösztöndíj

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a 2021/22. tanévre vonatkozó Új Nemzeti Kiválóság Program keretében nyílt ösztöndíjpályázatot hirdet.

Az ÚNKP ösztöndíjpályázatai a felsőoktatásban részt vevő hallgatói, kutatói kiválóságot támogatják olyan – alapképzésben, mesterképzésben vagy doktori képzésben részt vevő – hallgatók, doktorvárományosok, valamint fiatal oktatók, kutatók támogatásával, akik a felsőoktatási intézményben eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak. A pályázati dokumentáció elérhető a http://unkp.gov.hu címen. A pályázatokat csak elektronikusan kell benyújtani a http://unkp.unideb.hu oldalról.

A pályázatok bírálatát és rangsorolását az ITM az egyetemek hatáskörébe utalja. Az egyetemi ÚNKP szabályzat szerint a doktorandusz, doktorvárományos és a posztdoktorpályázatok bírálata és rangsorolása a doktori tanács feladata, míg az alap- és mesterképzéses hallgatók pályázatainak rangsorolásáról a karok javaslata alapján a Rektor dönt. Az alap- és mesterképzésben elnyerhető ösztöndíj összege egységesen 100.000 Ft/hó, az ösztöndíjak futamideje 5 hónap (első vagy második félév),vagy 10 hónap(teljes tanév).

A benyújtási határidő 2021. május 20.

A pályázatok szakmai, szakértői pontozása és rangsorolása 2021. június 18. és július 9. között történik.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.