Debreceni Egyetem | Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar

Események

26 ápr
Online előadásokkal emlékeztet a csernobili atomerőmű-baleset 35. évfordulójára április 26-án 16 órai kezdettel a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Orosz Központja.
26 ápr
A Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ (DEMEK) szervezésében folytatódik a DE-KISMAMA KLUB.
22 ápr
Élőben, Live-streaming formában online közvetítik az érdeklődők az Universitas-Debrecen és a Steinway hangversenysorozat közös eseményét, Bodoky Gergely (fuvola) és Balog József (zongora) hangversenyét.
22 ápr
A legnagyobb videómegosztó portálon kísérheti figyelemmel a közönség a Debreceni Egyetem élethosszig tartó tanulást támogató képzési programja, a Szenior Egyetem tavaszi előadásait.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.