Szőlő csoport - Komplex képességfejlesztés a szőlő csoportban | Debreceni Egyetem

Szőlő csoport - Komplex képességfejlesztés a szőlő csoportban

Bácsi Imréné (Marika) Juhászné Tardi Mária

Dajka:  Konyári Imréné (Katika)
Pedagógiai asszisztens: Mártonné Szalóki Julianna

„Köszöntünk mindenkit, aki ellátogat hozzánk. Mi vagyunk a szőlőcsoportosok, most szeptemberben kezdtük el az óvodát. A mi csoportunkba nagyon sok gyerek jár, nem is marad üres szék az asztalnál, de ez azért jó, mert sok barátot, játszótársat szerezhetünk magunknak. Már körbejártuk az óvodát, sok érdekes dolgot hallunk, látunk, mindent megnézhetünk – megfoghatunk.
Rengeteg játék van a polcokon és az óvó nénik megengedik, hogy mindent kipróbáljunk – persze visszarakni is nekünk kell.
Tanuljuk a mindennapok szabályait, ismerkedünk az élet fantasztikus dolgaival. Szeretünk ide járni, naponta találkozhatunk játékos, érdekes, kihívásokkal teli tevékenységekkel.
Nevelőink fontosnak tartják:

  • képességeink maximális kibontakoztatását
  • felfedezéses tanulást, ahol aktív részesei vagyunk a tevékenységeknek
  • kiscsoportos tevékenységeket és az egyéni fejlesztést
  • speciális fejlesztőeszközök alkalmazását (pl. Okoskocka, Logico)
  • élményszerű „túrák”, kirándulások szervezését,
  • szülők bevonását programjainkba
  • fontosnak tartják, hogy boldog, kiegyensúlyozott gyerekek legyünk, akik nyitottak, kreatívak, jól kommunikálnak és kellő önbizalommal rendelkeznek.

Ha az óvoda környékén jársz, szívesen látunk bármikor, benézhetsz hozzánk, hogy együtt egy jót játszunk.”  -  Szőlő csoportosok
 

Frissítés dátuma: 2019.02.11.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.