TDK forduló a Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Karon | Debreceni Egyetem

TDK forduló a Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Karon

2022. november 17. - 17:45
A tavasszal megtartandó, XXXVI. Országos Tudományos Diákköri Konferencia második kari fordulóját november 9-én rendezték a karon

A rendezvényen az alábbi előadások hangzottak el:

 

Demeter Zsuzsa: A jövő gyógypedagógus társadalmának hajlandósága a mesterséges intelligencia (MI) használatára (Témavezető: Mező Katalin)

Dobák Dóra: TEAM - Tudatos Együttműködés A Megoldás (Témavezető: Balázs-Földi Emese és Hegedűs Roland)

Fekete Anna: Játszóterek régen és most (Témavezető: Fenyő Imre)

Gaál Nóra Andrea: Értelmileg akadályozott gyerekek mozgásállapotának a változása (Témavezető: Pető Ildikó és Hegedűs Roland)

Kissné Juhos Ágnes: Hogy tanítunk természettudományt? Tanulásban akadályozott és többségi gyerekek természettudományos oktatásának egy szelete (Témavezető: Hegedűs Roland)

Mády Réka: Biológiai kapcsolatok? - Szóasszociációs vizsgálat biológia tantárgyban a tanulásban akadályozott és a tipikus fejlődésmenetű tanulók körében (Témavezető: Mező Katalin és Hegedűs Roland)

Pénzes Lajos: Az IKT szerepe az óvodában a COVID-19 árnyékában és a fenntarthatóság fényében (Témavezető: Rábai Dávid és Molnár Balázs)

Kórik Valéria: Az óvodai befogadási időszakot leginkább megkönnyítő, az óvodai élet szeretetét leginkább elősegítő szabadidőeltöltési lehetőségek kisgyermekes családok részére (Témavezető: Müller Anetta)

 

A zsűri tagjai Biczó Gábor, Bocsi Veronika, Mező Katalin, Pornói Imre és Vargáné Nagy Anikó voltak. A résztvevők mindegyike elnyerte a jogot, hogy az országos konferencián indulhasson.

 

Első helyezést Demeter Zsuzsa, második helyezést Gaál Nóra Andrea, harmadik helyezést pedig Mády Réka ért el.

 

Mind a résztvevőknek, mind pedig a felkészítő tanároknak szívből gratulálunk!

 

Hallgatói Tudományos Bizottság

 Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.