Új szak a GYGYK-n

2019. augusztus 15. - 10:45
A DEGYGYK (Hajdúböszörmény) két új szakvizsgát adó szakirányú továbbképzési szakot indít

A DEGYGYK (Hajdúböszörmény) két új szakvizsgát adó szakirányú továbbképzési szakot indít, melynek engedélyét most kaptuk meg:

  • BÁBPEDAGÓGIA PEDAGÓGUS-SZAKVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK (Jelentkezési határidő: szeptember 30.)
  • KÓRHÁZPEDAGÓGIA PEDAGÓGUS-SZAKVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK

A konzultációk 2019. augusztus 27-én kezdődnek, ezért kérjük, hogy a csatolt jelentkezési lapon mielőbb jelezze jelentkezési szándékát! A képzésről részletesebben tájékozódhat honlapunkon: 

Szakirányú Továbbképzések


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.