FELHÍVÁS | Debreceni Egyetem

FELHÍVÁS

2021. szeptember 03. - 08:45
A Debreceni Egyetem Tehetséggondozó Programjának felhívása

A Debreceni Egyetemen belül működő DETEP a hallgatók tehetséggondozásának egyik legfontosabb színtere. A programba kutatási tervvel és szakmai önéletrajzzal lehet jelentkezni, a bekerült hallgatók pedig választott konzulensük segítségével folytatják munkájukat. Az elért teljesítményekkel arányosan (publikációk, konferencia előadások stb.) a diákok DETEP ösztöndíjat, képzésük lezárultával pedig diplomamellékletet kapnak. A programba levelező tagozatos hallgatókat is várnak.

A 2021/22-es tanév őszi szemeszterében a jelentkezési határidő szeptember 18.

A jelentkezés tartalmi feltételei: a programba jelentkezhet minden aktív, nappali és levelező tagozatos alap-, mesterszakos illetve osztatlan képzésben részt vevő hallgató, aki rendelkezik két lezárt félévvel vagy dokumentálható tudományos teljesítménnyel.

Bővebb felvilágosításért tekintse meg az alábbi linket:

https://detep.unideb.hu/hu/jelentkezes-tehetseggondozo-programba-3

vagy forduljon a DE GYGYK kari koordinátorához, Dr. Bocsi Veronikához ( , ), illetve a DE tehetség koordinátorához, Molnár Adriennhez ( ).

A jelentkezés online felülete elérhető az alábbi linken:
http://detep.unideb.hu/hu/jelentkezesi-lap-de-tehetseggondozo-programjaba

A kutatási terv sablonja az alábbi oldalon érhető el:
http://detep.unideb.hu/hu/dokumentumok

 

DE GYGYK
Hallgatói Tudományos Bizottság


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.