FELHÍVÁS | Debreceni Egyetem

FELHÍVÁS

2021. november 22. - 12:00
Hallgatók kutatási aktivitásának támogatása

A Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kara hallgatói konferenciát szervez. A rendezvény célja, hogy a diákok a következő Országos Tudományos Diákköri Versenyen sikeresen szerepeljenek. A konferencián a hallgatók egy, a konzulens tanár vezetésével elkészített kutatási tervet vagy pedig folyamatban lévő munkájukat mutathatják be. A sikeres szereplés után a kar a kutatás megvalósítását anyagilag is támogatja, ugyanakkor a támogatás feltétele az OTDK-n való későbbi szereplés, illetve a kutatási tervnek a 2022-as tanév tavaszi​ vagy őszi szemeszterben való megvalósítása.

A konferencia várható időpontja: 2021. december 8., szerda, 15.00

Bővebb információkkal és a jelentkezés szándékával a Hallgatói Tudományos Bizottság elnökéhez, Bocsi Veronikához fordulhatnak ( ).


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.