WORKSHOP | Debreceni Egyetem

WORKSHOP

2021. november 24. - 13:30
Dramatikus tevékenységek az óvodában: online dramatizálás címmel hallgatói workshopot tartott a KID Tanszék november 19-én.

A workshop kiváló példa volt az élménnyel egybekötött tanulásra. A III. éves óvodapedagógus hallgatók által készített, változatos műfajú karanténfilmek megtekintése után tartalmas előadásokat hallhattunk az online kapcsolattartás okozta nehézségekről, az alkotási folyamatról, a csoportmunkáról és a technika ördögéről.

Gratulálunk a kiemelkedő teljesítményért a hallgatóknak!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.