Ösztöndíj

2019. május 08. - 10:45
Nemzeti Felsőoktatási Kiválóság Ösztöndíj - Felsőoktatási Alapképzés Hallgatói Kutatói Ösztöndíj

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal az Új Nemzeti Kiválóság Program keretében nyílt ösztöndíjpályázatot hirdet „Nemzeti Felsőoktatási Kiválóság Ösztöndíj - Felsőoktatási Alapképzés Hallgatói Kutatói Ösztöndíj” elnyerésére.

Célja, hogy támogassa a hazai kutatói és alkotóművészi utánpótlást, a tudományos és művészeti pályán való elindulást, majd pályán tartást, valamint a nemzetközi szinten is kiváló tapasztalt kutatók és alkotók kutatómunkáját. A program 2019. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázatai a felsőoktatásban részt vevő hallgatói, kutatói kiválóságot támogatják olyan – alapképzésben, mesterképzésben vagy doktori képzésben részt vevő – hallgatók, doktorjelöltek, valamint fiatal oktatók, kutatók támogatásával, akik a felsőoktatási intézményben eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak. A program minden tudomány- és művészeti területet figyelembe véve kívánja elősegíteni a tudományos kutatásokat és az innovációt.

2.4. Az ösztöndíj összege első éves ösztöndíjasok esetén: 50.000 Ft/hó/fő.

2.5. Az ösztöndíj összege felsőbb éves ösztöndíjasok esetén: 75.000 Ft/hó/fő.

2.6. Az ösztöndíjas jogviszony időtartama: keresztféléves képzésben részt vevő esetén 5 hónap (2019. szeptember 1. - 2020. január 31. vagy 2020. február 1. – 2020. június 30.), illetve 10 hónap (2019. szeptember 1. – 2020. június 30.).

A pályázatokat 2019. május 7. - 2019. június 6. között lehet benyújtani.

 

Pályázati útmutató
Pályázati kiírás_alapképzés
Pályázati kiírás_mesterképzés
Pályázati kiírás_doktori


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.