KAR NAPJA

2020. október 16. - 09:15
1971. október 15-n nyitotta meg hivatalosan kapuit a hallgatók előtt intézményünk!

Akkor egy szakkal és intézeti keretek között indul meg a felsőfokú oktatás Dr. Kovács György alapító igazgató vezetésével, ami később elnyerte a főiskolai rangot.

2000-től a Debreceni Egyetem önálló karjaként folyamatosan bővülő szakmai profillal és széles körű szakmai elismertséggel rendelkezik.  A Kar szakmai innovációival a nemzetközi színtéren is (kutatás, konferencia szervezés) számon tartott szereplő.

Bízunk oktatóik, hallgatóink, és a régió szereplői közötti hosszútávú együttműködésében!

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.