Ösztöndíjátadó ünnepség a GYGYK-n

2020. november 19. - 14:30
2020. november 3-án 11. alkalommal került sor a Dr. Kovács György Ösztöndíj és a Kertész László Ösztöndíj átadására

2020. november 3-án 11. alkalommal került sor a Dr. Kovács György Ösztöndíj és a Kertész László Ösztöndíj átadására Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Karán. Ebben az évben négy hallgató részesült Hajdúböszörmény Város Önkormányzatának jóvoltából ösztöndíjban.

 

Az ösztöndíj a város és a kar közötti együttműködés egyik pillére. A korábbi évektől eltérően ez évben két-két fő vehette az ösztöndíjat, ami jelentősen hozzájárul a hallgatók tanulmányainak segítéséhez. Első alkalommal kapott ösztöndíjat gyógypedagógia és csecsemő- és kisgyermeknevelő szakos hallgató.

 

„Dr. Kovács György Ösztöndíj”-at kapott Gyöngyösi Petra és Komjáthi Ivett II. éves óvodapedagógus hallgató.

 „Kertész László Ösztöndíj”-at kapott Bertalan Luca III. éves gyógypedagógus és Tulipán Zsanett II. éves csecsemő- és kisgyermeknevelő II. éves hallgató.

A díjakat Hajdúböszörmény Város Önkormányzatának vezetése nevében Kiss Attila polgármester adta át.

 

A hajdúböszörményi Képviselő-testület a többször módosított 25/2009. (V.29.) Önk. rendeletével ösztöndíjakat alapított „Kertész László Ösztöndíj” és „Dr. Kovács György Ösztöndíj” elnevezéssel. Az ösztöndíjakat a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Karával hallgatói jogviszonyban álló, nappali tagozatos egyetemi hallgatók pályázhattak, akik kiemelkedő tanulmányi eredményükkel, szakmai tudományos és közösségi tevékenységükkel kitűntek társaik közül.

 

További sok sikert kívánok a tanulmányaikhoz!

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.