FELHÍVÁS | Debreceni Egyetem

FELHÍVÁS

2021. június 11. - 13:45
Tanévzáró ünnepség

Tisztelt Hallgatónk! 

A korábbi információknak megfelelően a Debreceni Egyetem ünnepélyes Tanévzárója 2021. július 10-én 16:00-tól kerül megtartásra a Nagyerdei Stadionban. A végzett hallgatók és vendégeik belépése az aktuális járványügyi előírásoknak megfelelően (oltási igazolvány felmutatásával) és a honlapról letölthető meghívó felmutatásával történik. Kari Diplomaosztó ünnepség nem kerül megrendezésre. 
Az okleveleket személyesen vagy postai úton (a Tanulmányi előadókkal egyeztetett módon) kapja meg mindenki. Kérem, hogy a csatolt felületen részvételi szándékát július 01-ig jelezze. Felhívom figyelmét, hogy a jelentkezést követően visszalépési lehetőség nincs. 

 

Alapszakos és mesterszakos hallgatók részére:  

https://docs.google.com/forms/d/12bUWrORjjgY_f7jAt2ToiTb6RLVFXJ4uRmOU3ml0utc/edit  

 

Szakirányú továbbképzési szak hallgatói részére:  

https://docs.google.com/forms/d/1q7Et20wKMKfmrsyFvXhNy_Ft3SQ2qPiVcBTMPd6VL_Q/edit 

 

MEGHÍVÓ
TÁJÉKOZTATÓ


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.