Figyelem

Válassza szakirányú továbbképzési- és Pedagógus szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzési szakjainkat, köztük a Bábpedagógiát!

 

 

Bábpedagógia

Jelentkezni csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, tanító, gyógypedagógia, szociálpedagógia alapképzési szakok valamelyikén szerzett oklevéllel vagy tanár szakképzettséggel és legalább három év pedagógus-munkakörben eltöltött szakmai gyakorlattal lehet.

A továbbképzés célja a hallgatók ismereteinek kiegészítése a bábpedagógia alapvető eszköztárával, alkalmazási lehetőségeivel, a tárgyalkotás játékba transzformálódásának módjaival, a pedagógiai bábjáték, a fejlesztőpedagógia, a művészeti bábcsoportok vezetésének módszertanával, a bábos gondolkodás személyiségfejlesztő hatásával.

Szakfelelős: Láposi Terka mesteroktató, a Vojtina Bábszínház művészeti vezetője.

Meghirdetett munkarend: LEVELEZŐ, tömbösített konzultáció félévente 2 alkalommal. A képzés négy féléves, önköltséges formában indul. Jelentkezési határidő: 2021. június 30. Jelentkezés módja: a honlapról letölthető jelentkezési lapon: https://gygyk.unideb.hu/hu/node/98 Bábpedagógia pedagógus-szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzési szak A továbbképzés célja a hallgatók ismereteinek kiegészítése a bábpedagógia alapvető eszköztárával, alkalmazási lehetőségeivel, a tárgyalkotás játékba transzformálódásának módjaival, a pedagógiai bábjáték, a fejlesztőpedagógia, a művészeti bábcsoportok vezetésének módszertanával, a bábos gondolkodás személyiségfejlesztő hatásával. Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar INDUL Jelentkezni csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, tanító, gyógypedagógia, szociálpedagógia alapképzési szakok valamelyikén szerzett oklevéllel vagy tanár szakképzettséggel és legalább három év pedagógus-munkakörben eltöltött szakmai gyakorlattal lehet. Debreceni Egyetem A képzés kezdete: 2021. szeptember 1. (a tanév szakmai kurzusokkal kezdődik) A képzés helye: Vojtina Bábszínház (4026 Debrecen, Kálvin tér 13.) és Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar (4220 Hajdúböszörmény, Désány István utca 1-9.) További részletek a képzés honlapján: https://gygyk.unideb.hu/sites/default/files/upload_documents/babpedagog… https://www.felvi.hu/felveteli/szakiranyu_tovabbkepzesek/!IntezmenyiOld… A képzést gondozó szervezeti egység: Kommunikáció, Irodalom, Dráma Tanszék Kapcsolattartó: Virágné Elek Piroska tel/fax: (52) 560-005, email: elekp@ped.unideb.hu

 

Legutóbbi frissítés: 2022. 07. 22. 13:59