FELHÍVÁS

A lakiteleki Népfőiskola 2024-ben hat kollégiumi műhelymunkát indít. Egy-egy ilyen kollégiumi alkalomra negyedévente egy hétvégén kerül sor két éven keresztül.

A kollégiumok jelentkezési határideje: 2024. január 15.

 

Bárczi Gusztáv Kollégium (2024. február): A gyógypedagógia témakörében indított program célja a gyógypedagógiai ismeretek megvitatása és eszmecseréje a különböző szakterületek között.

https://nepfolakitelek.hu/index.php/cikkek/kollegiumi-kepzesek/barczi-g…

Boldog Ceferino Kollégium (2024. március): A műhelymunka az integráció és helyi szerepvállalás témakörében zajlik. A célja a társadalmi integráció erősítése, a helyi közösségi élet fejlesztése, jó gyakorlatok megismerése.

https://nepfolakitelek.hu/index.php/cikkek/kollegiumi-kepzesek/boldog-c…

Hungarikum Kollégium (2024. február): A magyarság csúcsteljesítményeiről, helyi és térségi értékekről szerezhető ismeretek bővítésére irányuló konzultációs műhely.

https://nepfolakitelek.hu/index.php/cikkek/kollegiumi-kepzesek/hungarik…

Rodostó Kollégium (2024. március): Ebben a műhelymunkában a 16-18. századi magyar történelem egy korszakát és a Rodostóhoz köthető híres személyiségeket mutatjuk be.

https://nepfolakitelek.hu/ckfinder/files/Rodost%C3%B3%20Koll%C3%A9gium…

Szent Imre Kollégium (2024. február): Ez a program komplex, nem-formális műhelymunkát kínál, amely a nemzedéki szemléletformálást, gyakorlati ismeretátadást, kapcsolatépítést és szakmai hálózatépítést foglalja magába.

https://nepfolakitelek.hu/ckfinder/files/Szent%20Imre%20Koll%C3%A9gium…

Vámbéry Ármin Kollégium (2024. március): A Közép-ázsiai országok (Azerbajdzsán, Kazahsztán, Kirgizisztán, Törökország, Türkmenisztán és Üzbegisztán) kulturális és társadalompolitikai bemutatására összpontosít, alapismeretek átadásával.

https://nepfolakitelek.hu/ckfinder/files/V%C3%A1mb%C3%A9ry%20Koll%C3%A9…

 

Legutóbbi frissítés: 2024. 01. 11. 16:42