Sikeres szereplés az Országos Tudományos Diákköri Konferencián

2023 tavaszán rendezték meg a XXXVI. Országos Tudományos Diákköri Konferenciát.

A karról tíz hallgató mutatta be pályaművét három különböző szekcióban (Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai, Könyvtártudományi Szekció, Társadalomtudományi Szekció és Tanulás- és Tanításmódszertani Tudástechnológiai Szekció). Hallgatóink összesen két második helyet és két különdíjat szereztek.

A bemutatott pályaművek a következők voltak:

Cseke Tünde Andrea: Az idősek nappali ellátásának jellemzői és fejlesztési lehetőségei Hosszúpályiban. Társadalomtudományi Szekció. Témavezető: Soós Zsolt.

Demeter Zsuzsa: A jövő gyógypedagógus társadalmának hajlandósága a mesterséges intelligencia (MI) használatára. Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai, Könyvtártudományi Szekció. Témavezető: Mező Katalin.

Dobák Dóra: TEAM - Tudatos Együttműködés A Megoldás. Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai, Könyvtártudományi Szekció. Témavezető: Balázs-Földi Emese és Hegedűs Roland.

Fekete Anna: Játszóterek régen és most. Tanulás- és Tanításmódszertani Tudástechnológiai Szekció. Témavezető: Fenyő Imre.

Juhász Anna: Mi a különbség? Ötéves hátrányos, nem hátrányos helyzetű gyermekek írott nyelvi (írás és olvasás) készültsége. Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai, Könyvtártudományi Szekció. Témavezető: Hegedűs Roland

Kelemen-Mónus Anna: Az esélyegyenlőség megvalósulása a különböző tolmácsolási típusokban a jelnyelvi tolmácsolás során. Társadalomtudományi Szekció. Témavezető: Pető Ildikó.

Kissné Juhos Ágnes: Hogy tanítunk természettudományt? Tanulásban akadályozott és többségi gyermekek természettudományos oktatásának egy szelete. . Tanulás- és Tanításmódszertani Tudástechnológiai Szekció. Témavezető: Hegedűs Roland.

Mády Réka: Biológiai kapcsolatok? - Szóasszociációs vizsgálat biológia tantárgyban a tanulásban akadályozott és a tipikus fejlődésmenetű tanulók körében. Tanulás- és Tanításmódszertani Tudástechnológiai Szekció. Témavezető: Hegedűs Roland és Mező Katalin.

Nyilas Krisztina: A kutyás tevékenységek vizsgálata az óvodában. Tanulás- és Tanításmódszertani Tudástechnológiai Szekció. Témavezető: Pálfi Sándor.

Pocsai Mónika: Útra fel! Ismeretszerző séták és kirándulások különböző óvodákban. Tanulás- és Tanításmódszertani Tudástechnológiai Szekció. Témavezető: Hegedűs Roland.

 

Második helyezést értek el:

Demeter Zsuzsa (témavezető: Mező Katalin)

Mády Réka (témavezető: Hegedűs Roland és Mező Katalin)

 

Különdíjat kaptak:

Kissné Juhos Ágnes (témavezető: Hegedűs Roland)

Kelemen-Mónus Anna (témavezető: Pető Ildikó)

 

Minden hallgatónak gratulálunk, és köszönjük a felkészítő tanárok munkáját!

 

KÉPEK AZ ESEMÉNYRŐL

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 05. 08. 14:05